Etsi

Uudenmaan Sähkösuunnittelu Oy

Palvelut yrityksille ja yksityisasiakkaille.

Rakennusten sähköurakoiden työ-ja luovutuspiirustukset yrityksille.

Uudenmaan Sähkösuunnittelu Oy tekee työ-ja luovutuspiirustuksia rakennusten sähköurakoihin. Piirustuskohteet voivat olla esimerkiksi: As Oy kerrostalo kiinteistöjä, päiväkoteja, kouluja ja palvelutaloja yms. ja toimitila/liiketila kohteita.  

Suunnitteluohjelmistoina Autocad + MagiCad Electrical ja Cadmatic Electrical.

Työ-ja luovutuspiirustukset tehdään pieniin ja laajempiin kokonaisuuksiin. Esimerkiksi sähkökeskuksen piirikaavioita on laadittu yksittäiseen keskukseen tai kymmeniä keskuksia sisältäviin kohteisiin. Laajin yksittäinen kohde piirikaavioiden osalta on työuran aikana tähän mennessä sisältynyt yli sadan ryhmäkeskuksen piirikaaviot.

KNX-järjestelmän laitteiden ohjelmointi-ja käyttöönottopalvelu yrityksille ja yksityisasiakkaille/esim.pientalot:

Uudenmaan Sähkösuunnittelu Oy:n yrittäjällä on KNX-Partner certifikaatti ja KNX-Partner logon käyttöoikeus. KNX Partner todistus on kansainvälisesti hyväksytty rakennusautomaation henkilötason osaamistodistus. Yrityksellä on KNX-laitteiden ohjelmointi-ja käyttöönottoja varten ETS5 Professional ohjelmisto.
Rakennus-/taloautomaation osalta yritys tekee KNX-tekniikan laitteita sisältäviin kohteisiin ohjelmointia-ja käyttöönottoa. KNX-ohjelmointi ja käyttöönottokohteita on ollut työuran aikana esim. pientaloja(valaistus-ja sulanapito-ohjauksia), koulu(käytävät+luokkatilat valaistusohjaukset), liikekiinteistö käyttöönottoon osallistuminen ja muutos ohjelmoinnit(valaistus,sulanapito ja valkokangas ohjauksia) ja logistiikkakeskuksen savunpoiston ohjaus.
Yrityksen Facebook sivulla on muutama kuva esimerkiksi Sipoon logistiikkakeskuksen(käyttötavarapuoli) savunpoiston knx-laitteiden käyttöönottovaiheesta. 

Pientalojen sähkösuunnitelmat yritys ja yksityisasiakkaille ks. alasvetovalikko =Pientalot.